Știri.
Soluții noi de securitate în portofoliu

03

iun.

0

comm

Solutii de securitate

Category

Soluții noi de securitate în portofoliu .

În contextul crizei COVID-19, la nivel global s-au intensificat activitățile ostile din spațiul cibernetic. Actorii cibernetici utilizează contextul social actual, atât prin derularea de atacuri cibernetice care au la bază tehnici de inginerie socială, cât și prin încercări de afectare a unor servicii din domenii cheie (sănătate, administrație publică, educație etc.) pentru gestionarea crizei COVID-19.

În România, au fost identificate, inclusiv, campanii de atacuri cibernetice de tip ransomware și web defacement, dar și atacuri cu aplicații de tip troian bancar, în acord cu motivațiile actorilor cibernetici implicați. Cu toate că scopurile atacurilor cibernetice sunt diferite și diversificate, se remarcă faptul că în majoritatea cazurilor identificate s-au utilizat tehnici de inginerie socială, precum phishing-ul, spear-phishingul sau smishing-ul, pentru a transmite victimelor link-uri sau atașamente ce conțin aplicații malware.

În acest context, compania dvs este pregătită în fața unui atac cibernetic? Docentris, furnizorul dvs de soluții de securitate a pregătit un eveniment dedicat acestor soluții.

Portofoliul Docentris s-a îmbogățit în ultiimii ani cu o serie de soluții de cyber security care sunt în  Gartner Magic Quadrant și pentru care avem competențe 100% atat de customizare soluție, cât și pentru suport pre și post implementare.

Pentru mai multe detalii – accesați pagina de Soluții de Securitate și contactați-ne.

Soluții pentru securitatea datelor și infrastructură

NO COMMENTS

DARE TO LEAVE A REPLY?