Despre noi
Despre noi
Viziune.
Viziunea noastră este să devenim lider pe piața soluțiilor de procesare de documente. Dorim să realizăm acest deziderat prin:
  • echipamente fiabile
  • oferirea de soluții creative și competente
  • servicii de calitate.
Misiune.
Ne propunem să dezvoltăm soluții pentru procesarea documentelor care sa permită clienților noștri să fie eficienți și să își mărească avantajele competitive și succesul.
Valorile Docentris.
  • Inteligență și inovație
  • Responsabilitate și curaj
  • Pasiune și zâmbet
Sunt lucrurile pe care le căutam, le încurajăm, le promovăm și le apreciem atât intern cât și la parteneri, oriunde în jurul nostru. Tratăm clienții așa cum ne-am dori să fim tratați și știm că pentru a aduce valoare afacerii clientului nu e suficient să răspunzi de fiecare dată foarte bine, trebuie să fii inovativ. Suntem pasionați să învățăm lucruri noi, să facem lucruri noi, să progresăm. Suntem pasionați după victorii. Iar atunci când învingem, zâmbim, sărbătorim victoriile și luptăm pentru mai mult.
Echipa.

Orice client care cunoaște echipa Docentris, va rămâne prieten cu noi. Pentru că suntem deschiși, profesioniști, eficienți și plini de dorința de a găsi soluția prin care toți să fim câștigători.


Ce ne caracterizează?

KNOW HOW

Avem o experiență de peste 20 ani, avem un bagaj de cunoștințe foarte vast și matur, cu soluții verificate, dezvoltate cu profesionalism.

ÎNCREDERE

Pentru noi, clienții sunt partenerii noștri. Respectăm fiecare partener și ne asigurăm că îi oferim soluția necesarș și potrivită. Găsim întotdeauna soluții, oferim soluții adaptate în funcție de nevoile companiei dvs.

INOVAȚIE

Suntem în pas cu tehnologia, ne place să fim creativi și să aducem valoare clienților prin soluții inovatoare.