Soluţiile de putere

Docentris vă oferă soluţii alternative complete pentru rezolvarea problemelor ce intervin în alimentarea cu energie electrică. Colaborăm cu furnizori importanţi, specializaţi în producerea de echipamente utilizate în protecţia consumatorilor critici: General Electric, APC, Ausonia.

Departamentul de soluţii de putere, prin personalul specializat şi experienţa acumulată, asigură următoarele servicii:

  • consultanţă în dimensionarea şi alegerea soluţiei optime
  • asistenţă tehnică la instalare
  • punere în funcţiune
  • şcolarizarea personalului de exploatare
  • service onsite în perioada de garanţie şi postgaranţie pentru echipamentele livrate

GE Energy Digital

Soluţiile de putere

Din 2012, Docentris este unic distribuitor de UPS-uri GE în România.

Pionieri în domeniul reţelelor electrice, General Electric în ultimii 110 ani asigură fiabilitatea sistemului de alimentare cu putere.

Soluţiile oferite Docentris de la General Electric includ surse de tensiune neintreruptibila (UPS) monofazate si trifazate, pentru facilitarea managementului centrelor de date. Gama de UPS-uri începe de la 350VA şi urcă până la 600kVA, seriile de UPS sunt potrivite pentru utilizarea cu reţele de suport de date, de telecomunicaţii, precum şi de protecţie a site-ului local.

GE se diferenţiază de principalii săi competitori prin:

  • soluţii complete
  • putere financiară
  • calitate ridicată a produselor
  • capacitatea şi disponibilitatea de a crea soluţii specifice pentru anumite cerinţe

APC

Soluţiile de putere

Fondat în 1981, APC a devenit un producător de vârf în domeniul echipamentelor electrice de protecţie, gama sa de produse incluzând de la surse de putere neintreruptibile (UPS), software de control şi monitorizare, până la echipamente de precizie pentru răcire.

Soluţiile oferite de APC îmbunătăţesc controlul, disponibilitatea şi performanţele echipamentelor electronice sensibile din domeniul IT, dar şi din cel industrial.

APC exportă produsele sale în peste 160 de ţări şi are reprezentanţe peste tot în lume şi unităţi de producţie în: SUA, Irlanda, Elveţia, Danemarca, Filipine, China, India şi Brazilia.

Ausonia

Soluţiile de putere

Cu o producţie de tip încercat-şi-testat de generatoare standard cu puteri între 5 şi 3000 kVA, Ausonia proiectează şi produce sisteme integrate generatoare de energie electrică şi termică pentru utilizarea în sectoarele în care condiţiile sunt extrem de critice, cum ar fi: industrie, apărare, transport, telecomunicaţii, clădiri şi infrastructură.