Știri.
5 motive pentru care sa alegi serviciul de inchirieri copiatoare

15

mai

0

comm

Fără categorie

Category

5 motive pentru care sa alegi serviciul de inchirieri copiatoare .

Posted in: Fără categorie

In articol veti afla beneficiile inchirierii de copiatoare sau multifunctionale.

Servicii de inchiriere copiatoare
Servicii de inchiriere copiatoare

Copiatoarele si multifunctionalele fac parte din categoria serviciilor de tiparire pe care trebuie sa le aiba orice firma. Acest dispozitiv contribuie la buna functionare a intregii firme. Spre deosebire de imprimantele de dimensiuni mici, de uz caznic, copiatoarele profesionale pot copia mai multe pagini intr-un minut. Astfel, nevoia de un copiator este destul de mare. Iti oferim 5 motive pentru care sa alegi serviciul de inchirieri copiatoare!

Dupa cum stiti, copiatoarele au un pret ridicat. Pretul este justificat, avand in vedere specificatiile si tehnologia pe care o folosesc. Destul de putine firme beneficiaza de un buget mare care sa permita achizitionarea unor copiatoare profesionale. In plus, fata de pretul lor, mai trebuie sa iei in calcul si alte costuri suplimentare precum consumabilele. Pe langa consumabile, trebuie sa asiguri si piesele de schimb care la un moment dat vor fi necesare.

Copiatoarele profesionale reduc din timpul de asteptare pentru copierea unui contract sau a altor documente. Acestea sporesc volumul de munca al angajatilor si nu permit formarea cozilor in ceea ce priveste clientii. Daca faci parte din sfera domeniului de printing, stii cat de greu este sa multumesti pe toata lumea care asteapta sa copieze un singur document.

Iata 5 motive pentru care sa alegi serviciul de inchirieri copiatoare:

  1. Consumabilele sunt incluse in chiria lunara

Inchirierea unui copiator presupune si asigurarea consumabilelor pe tot parcursul lunii. In afara de hartie, vei beneficia de toate acestea in pretul chiriei lunare. Nu vei plati nimic in plus, ci doar vom stabili impreuna de cate cartuse ai nevoie, in functie de volumul lunar de copiere. 

2. Beneficiezi de mentenanta pe tot parcursul contractului de inchiriere

Orice s-ar intampla cu echipamentul, noi ne vom deplasa pentru a solutiona problema. De asemenea, ne vom ocupa si de monitorizarea lui, pentru a functiona in conditii optime si pentru a-ti indeplini cerintele.

3. Transportul, instalarea si instruirea personalului sunt incluse in pret.

Instruirea personalului este un pas foarte important. Daca utilizatorii intamplina probleme in folosirea echipamentului, s-ar putea sa il strice. Ne ocupam de acest aspect pentru a nu avea acest tip de problema, pe tot parcursul contractului de inchiriere. Serviciul de inchirieri copiatoare include si transportul, precum si instalarea la locatia specificata a echipamentului.

4. Daca nu mai ai nevoie de copiator, il poti returna

Odata ce echipamentul nu mai este la nivelul asteptarilor tale sau nu mai ai nevoie de el, noi ne ocupam de schimbarea sau ridicarea lui. Daca ai nevoie de ceva mai performant, iti punem la dispozitie echipamente de ultima generatie.

  1. Beneficiezi de suport tehnic

Alegerea unui copiator poate fi destul de dificila daca nu ai mai facut-o pana acum. Venim in ajutorul tau cu suportul tehnic la care poti apela ori de cate ori ai intrebari sau nelamuriri. Printre cele 5 motive pentru care sa alegi serviciul de inchirieri copiatoare, este si suportul tehnic care te va sfatui in vederea alegerii corecte.

Afla mai multe despre serviciul nostru de inchiriere de echipamente de birou. Contacteaza-ne pe adresa de email si iti vom da toate detaliile – marketing@docentris.ro

NO COMMENTS

DARE TO LEAVE A REPLY?