ScannerVision

ScannerVision

Cu peste un deceniu în urmă, ScannerVision a fost dezvoltat inițial pentru a fi încorporat pe dispozitive multifuncționale ca o aplicație care oferă mai multe funcții decât funcția standard de scanare a dispozitivului. Datorită succesului său imens, ScannerVision este acum o soluție avansată de captare a documentelor, care este facilă, accesibilă și sigură pentru a implementa fluxuri de lucru simplificate pentru documente și sarcini de gestionare a proceselor de afaceri. În ultimii 10 ani, soluția ScannerVision a ajutat mii de companii să câștige economii semnificative de costuri și să îmbunătățească eficiența operațională.

Produsele ScannerVision oferă companiilor capacitatea de a extinde utilizarea unui MFP de birou, valorificând în același timp investițiile în infrastructura de rețea a companiei. Produsele sunt create având filozofia ușurinței de utilizare, fiabilitate și flexibilitate – dar mai presus de toate: simplitate. Indiferent dacă aveți nevoie de tehnologie de scanare și arhivare complet automatizată sau de fluxuri de lucru complexe pentru documente, ScannerVision are răspunsul. Produsele oferă organizațiilor, indiferent de dimensiunea lor, capacitatea de a extinde utilizarea echipamentelor lor de birou, integrându-se în același timp perfect cu alegerea clienților de hardware și sisteme de documente.

ScannerVision are o gamă largă de parteneriate cu producători de top de echipamente de birou și companii de software pentru întreprinderi, asigurându-se utilizatorilor să beneficieze de cea mai largă și mai avansată gamă de tehnologie disponibilă pentru arhivarea de documente. Cu sediul central în Europa de Vest și Africa de Sud, ScannerVision este bine poziționat pentru a-și deservi baza în creștere de utilizatori și parteneri OEM globali.

ScannerVision
RightSoft

Ce este soluția ScannerVision?

ScannerVision este o soluție pentru automatizarea fluxurilor de procesare documente.

Captura
Procesul prin care se determină de unde este preluat documentul (MFP, desktop, foldere, e-mail, ftp) și cum sunt adăugate informații definitorii pentru acesta (metadate)

Procesare
Procesul de transformare a documentului putând fi transformarea acestuia din imagine (rezultată prin scanare) în document electronic editabil (OCR).

Stocare
Stabilește unde și cum ar trebui să fie salvat documentul – un alt folder din rețea, o bază de date, ca atașament de e-mail, o stocare în cloud, etc.

Docentris este partener autorizat ScannerVision.

Ca integrator de soluții de arhivare, Docentris sprijină clienții să reducă costurile prin adoptarea unei abordări de arhivare a documentelor strategice din companie (facturi, note de credit, dosare de personal, etc). Pentru a obține cele mai bune rezultate în arhivarea datelor dumneavoastră, vă recomandăm să vă aliniați proiectele de arhivare cu suita noastră de soluții, completate cu capacitățile tehnice de implementare la cel mai înalt nivel.

De ce ScannerVision?

Documentul potrivit

Nu este ușor să ai informațiile potrivite la momentul potrivit, la locul potrivit. Mai ales când informațiile sunt disponibile doar pe hârtie.

Oamenii devin din ce în ce mai conștienți de importanța de a avea documentele necesare disponibile 24/7, iar distribuirea/menținerea informațiilor pe hârtie nu este doar consumatoare de timp, ci există și riscul pierderii informațiilor la un nivel ridicat.

Conectați-vă la software-ul potrivit

Primul pas este transformarea hârtiei în digital. Următorul pas este să vă asigurați că informațiile digitale sunt distribuite grupurilor corecte din companie și că informațiile sunt arhivate în conformitate cu politica și procedura organizațională, păstrând în același timp întregul proces sigur și ușor de întreținut.

Procesare rapidă

ScannerVision este o soluție de captură pentru automatizarea fluxurilor de lucru pentru documente, care funcționează atât cu documente scanate, cât și cu documentegenerate de alte aplicații. Fluxul de lucru ScannerVision formează o punte între MFP și aplicația de afaceri care produce documente și o destinație, cum ar fi un folder de rețea sau o aplicație utilizată de compania dvs. ScannerVision convertește automat documentele, îmbogățește documentele cu date critice furnizate de MFP sau de aplicația internă și le stochează în destinația potrivită, reducând pașii inutile – economisind timp și bani. 

Caracteristici (funcții)

* Gama completă de conectori
* Filtrarea informațiilor procesate prin implementare de reguli
* Condiționarea proceselor prin implementarea de reguli
* Conversia imagine/text pentru zone predefinite
* Semnarea electronică a documentelor
* Recunoasterea formularelor si extragerea informațiilor din ele
* Autentificare unică și recunoașterea utilizatorului (SSO)
* Corelarea informațiilor extrase cu informații din surse externe
* Proces OCR flexibil prin alegerea motorului optim de procesare
* Interfață facilă
* Utilizare de pe echipamente mobile
* Preluarea listei de utilizatori din sistemele existente

Avantajele utilizării ScannerVision

* Aducerea documentelor la îndemâna utilizatorilor 24/7
* Trecerea docuemntelor din formate clasice în sisteme digitale automate cu viteza foarte mare inclusiv pentru volume mari de documente
* Creșterea eficienței de procesare și a acurateței informației prin automatizarea proceselor
* Flexibilitate prin conectarea cu aplicațiile existente
* Rigurozitate în respectarea procedurilor de procesare
* Interfețe prietenoase pentru utilizatori cu echipamentele și mijloacele de lucru uzuale
* Adaptabilitate pentru utilizarea mijloacelor de scanare existente

Industrii

Medical

Legal

Educație

Constrcții