Experiență și parteneri

Rezultatele ne recomandă!

25.

de ani de experiență.

10000.

echipamente în piață.

1000.

clienți.

20000.

ore de consultanță.

Experiență și stabilitate

Specialiștii Docentris au peste 25 ani de experiență în audit si propunerea de soluții de tipărire și document management, fiind printre formatorii pieței românești de profil.

Acoperire națională

Direct sau prin rețeaua de parteneri autorizați aveți acces la cea mai completă rețea de service la nivel național. Vă stau la dispoziție peste 270 de tehnicieni autorizați în fiecare localitate a țării.

Multibrand

Spre deosebire de multe companii care oferă echipamente și soluții de birou, Docentris nu promovează un singur brand. Tehnicienii Docentris sunt autorizați să acorde asistență pentru parcuri de echipamente eterogene. Acordăm suport pentru întreg parcul dvs. de echipamente, mai noi sau mai vechi, pentru majoritatea brandurilor. Consultanții Docentris nu au constrângerea promovării unui singur brand. În fapt, nu au nicio constrângere în a vă oferi soluția perfect adaptată necesităților și cu cel mai bun raport preț/calitate.

Acces direct la producător

Putem scădea costurile dvs. de procesare de documente pentru că Docentris are acces direct la producători ca Toshiba, Kyocera, HP, Canon, Lexmark, Epson. Veți avea acces la cotații excelente pentru echipamentele celor mai importanți producători și veți beneficia de consumabile și piese de schimb direct prin canalul autorizat de către producător, fără intermediari și în condiții de siguranță deplină privind calitatea materialelor.