Știri.
Cum ne protejăm când lucrăm de acasă?

17

nov.

0

comm

Solutii de securitate

Category

Cum ne protejăm când lucrăm de acasă? .

Consultantul Docentris, Florin Năstase, explică care sunt schimbările pentru mediu de lucru în timpul pandemiei – work from home.

Urmăriți pagina de Linkedin a specialistului Docentris și veți afla multe informații de ultima oră.

https://www.linkedin.com/pulse/hybrid-work-florin-nastase/

”Când oamenii lucrează de la distanță, fie tot timpul sau o parte din timp, multe lucruri sunt schimbate.

În primul rând, au nevoie de acces la aplicații cloud sau on-site. Dar la în același timp, trebuie să fiti constienti de riscul crescut de securitate cibernetică, să îndepărtați oamenii de comportamente riscante și Shadow IT și sa promovați o cultură de organizație conectată și flexibilă. Soluțiile Forcepoint sunt de neegalat în menținerea siguranței a întreprinderilor și oameni productivi, atunci când:

  • folosiți e-mailul de servici si accesati diverse link-uri;
  • accesați conținut de website-uri de acasă sau retele publice wi-fi;
  • vă logați si salvați date in aplicatiile companie din cloud;
  • vă reconectati in reteaua firmei pentru aplicații si/sau accesare date.

Utilizarea aplicațiilor bazate pe cloud pentru un număr mic de persoane a lucra „de pe drum” sau de acasă nu este același lucru cu a permite un mediu de lucru hibrid sigur, fără întreruperi. Forcepoint oferă scalabilitatea necesară pentru a stabili un mediu hibrid care protejează angajații atât în birou, cât și în afara acestuia.

Forcepoint este dedicat promovării unor medii sigure și de încredere pentru a proteja angajații și datele critice de pretutindeni. Aici sunt câteva sfaturi simple pentru a vă ajuta oamenii să lucreze eficient și sigur, indiferent unde se află.

Forcepoint este dedicat promovării unor medii sigure și de încredere pentru a proteja angajații și datele critice de pretutindeni. Aici sunt câteva sfaturi simple pentru a vă ajuta oamenii să lucreze eficient și sigur, indiferent unde se află.

Extindeti protectia e-mail impotriva Phishing-ului si in afara biroului

Inbound: Mesajele și atașamentele trimise utilizatorilor dvs. ar trebui să fie inspectate pentru a preveni atacul de tip phishing, ransomware, malware, spam, și alte conținuturi nedorite.

Outbound: Mesaje și atașamente pe care utilizatorii dvs. le trimit ar trebui scanate pentru a fi sigur că datele sensibile, proprietate intelectuală și alte informații comerciale nu se transmit inadecvat (aceasta este adesea denumită Data Loss Prevention sau DLP). Trebui să poti inspectata traficul de ieșire pentru malware pentru a vă asigura că angajații nu vă infectează Clienți.

Protejarea oamenilor pe măsură ce ei acceseaza Web-ul, pentru că fiecare il acceseaza diferit

Soluțiile tradiționale la nivel local, cum ar fi un gateway web securizat bazat pe dispozitive, protejează utilizatorii doar atunci când sunt în rețea. Accesul la cloud este o preocupare pentru unii, mai ales în contextul adoptării rapide a SaaS (atat a aplicațiilor cloud sancționate, cât și a celor nesancționate), dar realitatea este că, cloud-ul, este mai mult prieten decât inamic. Acest lucru este valabil mai ales pentru Web Security. Rețeaua dvs. corporate trebuie să fie la fel de sigură, indiferent dacă utilizatorii o accesează de la birou, de pe drum sau de acasă.

Asigurarea securitatii conexiunilor utilizatorilor la resursele interne ale companiei:

  • Forcepoint High-Performance Cloud-Based WAN Security: Prin combinarea celui mai recent SD-WAN din Next Gen Firewall (NGFW), Forcepoint consolidează securitatea datelor rețelei, web și a aplicațiilor din cloud într-o singură soluție.
  • Dacă publicați aplicațiile de lucru din sistemele interne in medii cloud publice, cum ar fi Microsoft Azure sau Amazon Web Services (AWS), conectivitate direct-to-cloud a Forcepoint SD-WAN facilitează lucrul de la distanță prin cresterea performanțelor, aplicațiilor bazate pe cloud. În plus, prin utilizarea mai multor tipuri de conexiuni Forcepoint SD-WAN mărește lățimea de bandă rapid și accesibil, combinând leagătura între ele și direcționează inteligent traficul prin ele pentru a vă asigura că site-urile rulează mereu. ”

NO COMMENTS

DARE TO LEAVE A REPLY?