Știri.
Eveniment CyberDocentris

10

iun.

0

comm

Solutii de securitate

Category

Eveniment CyberDocentris .

Atacul cibernetic – a fi sau nu a fi?

În contextul în care numărul de atacuri cibernetice cresc in fiecare zi, Docentris a organizat un eveniment dedicat companiilor pentru a explica și a detalia strategia în fața unui atac cibernetic.

Miercuri, 8 iunie 2022, in sala Constanta a hotelului JW Marriott Grand Hotel, Docentris a fost gazda evenimentului CyberDocentris. Invitați de renume, teme actuale și diverse soluții de securitate, totul pentru ca partenerii nostri sa fie pregătiți în fața unui atac cibernetic. 

Evenimentul a fost organizat in parteneriat cu distribuitorii Alef Distribution si Ingram Micro. 

Partenerii noștri au fost „atacati” in timp real si s-au punctat „punctele” cele mai sensibile  dintr-o companie. După atacul controlat, s-a creionat strategia in fata unui atac cibernetic prin intermediul solutiilor de securitate si a solutiilor de back-up:

Palo Alto Networks – este o companie multinationala care ofera unele din cele mai bune solutii de securitate cibernetica. Platformele dezvoltate de Palo Alto Networks detin sisteme avansate de firewall cat si solutii cloud-based, conducand la performante maxime intr-un mediu IT in continua schimbare. 
Cei prezenti au avut placerea de a discuta cu Tudor Cristea, Cortex Regional Sales Manager Eastern Europe, despre Cortex – solutie ce grupează solutiile de protectie “end point” (stații de lucru, servere, dispozitive mobile) precum si solutiile de tip SOAR (Security Orchestration, Automation and Response), ideale pentru centrele de operatii de securitate informatica (Security Operations Center – SOC) ale organizatiilor complexe.

Click pentru prezentare Shift from dozens of siloed SOC tools to Cortex by PaloAlto Networks

Cisco MerakiSoluție care include: wireless, switching, security, enterprise mobility management and security cameras, totul sub un management central web-based. Catalin Matei, Meraki Bussiness Development Manager a subliniat punctele forte ale produselor Cisco Meraki.

  • Touchpoints – Priveste dincolo de endpoint-uri pentru a include pe oricine sau orice are o interactiune cu web-ul.
  • Tehnologie – Platforma Cisco flexibila si portofoliul extins de tehnologie te ajuta sa intrunesti cerintele touchpoint-urilor cruciale.
  • Experiențe – Focusandu-te pe touchpoint-urile tale si aliniindu-le cu tehnologiile potrivite, experientele pe care le poti oferi sunt nelimitate.

Click pentru prezentare Cisco Meraki, simplifying powerful technology   

Alexandru Tofan, Cybersecurity BU Manager in cadrul companiei Ingram Micro, i-a „atacat” live pe cei din sala, arantandu-le cat de usor si cat de vulnerabili suntem in fata atacatorilor. Distribuitorul Ingram este reprezentant al solutiilor:

 

Forcepoint 

Cu Forcepoint, datele dvs. sunt protejate peste tot: la birou sau acasa si chiar atunci cand le partajati. Protejati datele
critice, asigurand in acelasi timp productivitate, colaborare si asigurand respectarea reglementarilor GDPR.
✓ Vizibilitatea datelor oriunde ar fi – va oferim vizibilitate si control peste tot unde lucreaza angajatii dvs. si unde sunt date care necesita protectie;
✓ Reduceti complexitatea mediilor hibride – sistemul este usor de controlat printr-o singura consola de gestiune a politicilor pentru a avea transparenta la transferul de date si accesul in toate sistemele distribuite.
✓ Protecția datelor se adaptează pe măsură ce se modifică riscul utilizatorului

Delinea este principalul furnizor de solutii PAM cloud-ready prin intermediul solutiei sale inovatoare „Secret Server”. Avantajele dvs? Date sensibile criptate, parole sigure si controlate si risc 0 pentru coduri PIN.

Check PointSoluție pentru securitate pe internet, dar și în sisteme VPN. Check Point are o gamă largă de gateway-uri de securitate, disponibile sub formă de software și sub formă de dispozitive dedicate.

Denisa Gîlmeanu, Partner Sales Senior Manager VEEAM Software a detaliat solutiile de back-up si recuperare in cazul unui atac.

Click pentru prezentare Combat Ransomware with Veeam & ExaGrid

Alexandru Damian, Veeam & Exagrid BD Manager in cadrul companiei Alef Group a detaliat solutiile de deduplicare cu o zonă unica de Landing Zone pentru disk-cache, depozit de retentie pe termen lung si arhitectura de scalare.

Click pentru prezentare – Combat Ransomware with ExaGrid

Pentru a va testa securitatea companiei sau a site-ului dvs, echipa de consultanti Docentris este la dispozitia dvs pentru a va oferi cele mai bune solutii ale furnizorilor nostri. 

NO COMMENTS

DARE TO LEAVE A REPLY?