VEEAM

VEEAM

Veeam este lider în soluții de backup, recuperare și gestionare a datelor care oferă protecție modernă a datelor. Veeam ofera o singură platformă pentru medii cloud, virtuale, fizice, SaaS și Kubernetes. Clienții Veeam sunt convinsi că aplicațiile și datele lor sunt protejate și întotdeauna disponibile cu cea mai simplă, flexibilă, fiabilă și puternică platformă din industrie.

 

Compania Veeam a fost înființată în anul 2006. Sediul central este situat în Baar, Elveția, iar sucursalele sale sunt în întreaga lume. In prezent sunt peste 27 000 de ProParteneri și peste 121 500 de clienți.

Solutii VEEAM

De ce VEEAM?

86% recuperați aplicațiile în <60 de minute

96% din backup-uri sunt finalizate în ferestrele de back-up

95% îndepliniți obiectivele privind timpul de recuperare

Viziunea Veeam este de a fi cel mai de încredere furnizor de soluții de backup care oferă protecție modernă a datelor. Cu mai mult de un deceniu de furnizare de inovație și asistență de cea mai bună calitate, Veeam continuă să se distingă ca lider în industrie pentru backup și protecția datelor, ceea ce duce la peste 400.000 de clienți mulțumiți. Soluțiile Veeam sunt simple, flexibile, de încredere și puternice!

Gama de solutii

1. Backup & Replication

Solutie performantă de backup și replicare creată special pentru mediile virtuale

Soluți eEste construită special pentru VMware sau Hyper-V și oferă backup și restaurare rapidă pentru mașinile virtuale.

Puteți să restaurați o întreagă mașină virtuală sau un obiect individual din orice aplicație sau sistem de fișiere – totul din același backup de tip imagine. Nu sunt necesari agenți de administrat, nu este nevoie să supravegheați operațiile de backup, și pentru prima oară puteți verifica dacă se poate restaura de pe fiecare backup.

Soluția oferă de asemenea replicare bazată pe imaginea mașinilor virtuale în LAN și WAN. Oferă o protecție aproape continuă – near-continuous data protection (near-CDP) – la o fracțiune din costul soluțiilor CDP tradiționale. Puteți replica on-site pentru disponibilitate ridicată, sau off-site pentru recuperare în caz de dezastru.

2. Essentials

Soluție concepută pentru medii VMware vSphere Essentials sau Hyper-V

Completează perfect VMware vSphere Essentials sau Hyper-V și care include cele mai populare produse Veeam cu o economie de 62%.

Combinația puternică rezolvă cerințele organizațiilor IT de mici dimensiuni și oferă:

  • Funcționalități de nivel enterprise la un buget redus
  • Implementare și operare simplificată
  • Valoare ridicată la un preț scăzut

Este destinată exclusiv clienților folosind cu medii de virtualizare VMware sau Hyper-V.

3. One

Solutie completă de management, cu următoarele caracteristici:

Oferă avantajul unei singure soluții pentru managementul mediilor VMware și Hyper-V.

Elimină necesitatea evaluării, implementării și mentenanței uneltelor de la multipli producători. În același timp, oferă opțiuni de monitorizare care să se potrivească cerințelor dumneavoastră particulare. Obțineți un management VMware de prima clasă care e perfect potrivit mediului dumneavoastră.