Știri.
Multifuncționalul Toshiba eco premiat

30

ian.

0

comm

Toshiba

Category

Multifuncționalul Toshiba eco premiat .

Posted in: Toshiba

Multifuncționalul eco de la Toshiba, e-STUDIO4508LP a primit premiul Better Buys Editor’s Choice in trimestrul 3 din 2017. Toshiba a câștigat și premiul pentru „Cel mai inovator produs al anului” pentru a patra oara în ultimii 5 ani

Primul produs de acest tip din industrie, multifuncționalul este capabil să tipărească, să șteargă și să retipărească din nou de până la maxim 7 ori. Cum este posibil? Răspunsul este simplu: tonerul albastru.

“Echipamentul e-STUDIO4508LP de la Toshiba ofera aceleași calități prezente în orice alt multifunctional monocrom Toshiba, dar în plus față de alte modele, datorită tehnologiei hibride inovatoare de tipărire, permite reducerea drastică a costurilor și minimizarea impactului asupra mediului,” afirma Melissa Pardo-Bunte, redactor în cadrul Better Buys.

 

Multifuncționalele hibride oferă utilizatorilor posibilitatea să tipăreasca în condiții standard, dar și în varianta care permite ștergerea elementelor tipărite. Utilizarea unui astfel de echipament este la fel de simplă ca a oricărui alt echipament, alegerea tipului de toner utilizat realizându-se simplu, din aplicația dedicate – negru sau albastru.

Ce putem tipări cu tonerul albastru?

Documentele necesare a fi temporar tipărite – precum email-uri, memo-uri, schițe – pot fi tipărite în varianta care permite ștergerea textelor și re-tipărirea paginii, reducându-se astfel consumul de hârtie, iar documentele ce trebuie să rămână permanent în varianta tipărită vor fi listate în varianta standard monocrom.

NO COMMENTS

DARE TO LEAVE A REPLY?