Știri.
Eveniment CyberDocentris

21

oct.

0

comm

Solutii de securitate

Category

Eveniment CyberDocentris .

Atacul cibernetic – a fi sau nu a fi?

În contextul în care au crescut numărul de atacuri cibernetice, Docentris a organizat un eveniment dedicat companiilor pentru a explica și a detalia strategia în fața unui atac cibernetic.

Joi, 21 octombrie 2021, la Grădina Floreasca, Docentris a fost gazda evenimentului CyberDocentris. Invitați de renume, teme actuale și diverse soluții de securitate pentru a fi pregătiți în fața unui atac cibernetic.

Partenerii noștri care au participat la eveniment au fost martorii unui atac cibernetic în timp real (Demo live) și au observat efectele atacului asupra companiei.

După atacul simulat, s-a creionat strategia unui atac cibernetic prin intermediul soluțiilor de securitate:

  • Forcepoint – Lider in domeniul securităţii cibernetice asigură securitatea și protejarea datelor față de amenințările interne și externe cu ajutorul următoarelor soluții: DLP / Cloud Security / web & Email Security / Next Generation Network Firewall / Anti-malware Sandbox (Advanced Malware Detection)     

Prezentarea Live o puteti vizualiza – https://www.youtube.com/watch?v=ge_VjbW3jIk

  • Thycotic – Soluție de management al conturilor privilegiate tip PAM (Privileged Account Management) care protejează compania  împotriva atacurilor cibernetice care doresc să obţină acces informaţii critice din cadrul organizaţiei prin intermediul conturilor privilegiate (e-mail, conturi Admin).                                                                                                        
  • Cisco MerakiSoluție care include: wireless, switching, security, enterprise mobility management and security cameras, totul sub un management central web-based.
    Prezentarea Live o puteti vizualiza –  https://www.youtube.com/watch?v=3YxztKxesO0&t=23s

  • Check PointSoluție pentru securitate pe internet, dar și în sisteme VPN. Check Point are o gamă largă de gateway-uri de securitate, disponibile sub formă de software și sub formă de dispozitive dedicate.

 Prezentarea Live o puteti vizualiza – https://www.youtube.com/watch?v=IU1u0_GlyGw&t=17s

Dar și soluțiile pentru back-up de date:

 

Pentru o soluție personalizată, contactați echipa de consultanți Docentris.

NO COMMENTS

DARE TO LEAVE A REPLY?