Știri.
Docentris susține proiectul Auchan & Leroy Merlin

24

apr.

0

comm

Fără categorie

Category

Docentris susține proiectul Auchan & Leroy Merlin .

Posted in: Fără categorie

Împreună vom reuși!

In data de 24 aprilie 2020, s-a deschis Unitatea de Suport Medical (USM) din Bucureștii Noi, proiectul inițiat de Auchan și Leroy Merlin.

In doar 19 zile, o clădire aparținând Leroy Merlin a fost modificată și dotată și transformată într-o unitate pre-spitalicească.

Docentris a susținut proiectul prin asigurarea echipamentelor de tipărire, scanare și copiere precum și a consumabilelor și serviciilor necesare funcționării USM. Suntem mereu alături de societatea civilă și ne susținem clienții, Auchan, fiind unul dintre clienții noștri majori.

Este unul dintre proiectele în care participăm, cu responsabilitate și curaj la faptele care dezvoltă România.

 

În contextul epidemiei de coronavirus din România, companiile Auchan și Leroy Merlin, cu sprijinul Ministerului Sănătății și al Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), au demarat organizarea unui centru de spitalizare pentru persoane noncritice. Astfel, o clădire aparținând Leroy Merlin, situată pe centura Capitalei – zona Mogoșoaia, a fost transformată într-un centru de primire, triere, cazare și tratare preliminară a bolnavilor infectați cu coronavirus, iar cazurile mai grave vor fi transferate către alte unități spitalicești. Suprafața alocată, de 7.500 m2, este echipată cu toate utilitățile de bază (apă, energie, canalizare, etc.) și a fost amenajată, grație eforturilor tuturor celor care s-au alăturat proiectului, într-o unitate pre-spitalicească.

Prezentare USM: https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=qOpXWGEXkoY&feature=emb_logo

 

 

NO COMMENTS

DARE TO LEAVE A REPLY?