TOSHIBA
TOSHIBA

COMMITTED TO PEOPLE. COMMITTED TO THE FUTURE.

Din

1996.

reprezentanță certificată.

Peste

350.

de clienți Toshiba.

Peste

5000.

de echipamente în piața de print.

DE CE TOSHIBA?

Alegeți Toshiba și veți beneficia de promisiunea Toshiba – costul de tipărire al paginilor se reduce cu până la 50% comparative cu o imprimantă sau un multifunctional A4.

Datorită fiabilităţii şi performanţelor superioare, echipamentul Toshiba poate înlocui cele 3 sau 4 imprimante sau multifuncționale din biroul firmei dumneavoastră.

Alte avantaje ale soluțiilor Toshiba de optimizare a costurilor:

  • Cunoașteți anticipat bugetul pentru imprimare/copiere pe durata utilizării echipamentului, inclusiv costuri „ascunse” de obicei (piese, vizite tehnicieni etc)
  • Multifuncționalele Toshiba pot fi configurate și upgradate conform solicitărilor dumneavoastră
  • posibilităţi sporite de monitorizare a accesului utilizatorilor și de optimizare a spațiului din birouri
  • simplificarea procedurii de gestiune a stocului de consumabile
  • creșterea eficienței activității prin existența unor noi funcționalități pentru utilizator (funcția de scan, copierea, stocarea de informații pe echipament)
  • economie de energie prin utilizarea unui echipament in locul mai multor imprimante

CE VĂ OFERIM?

Docentris vă oferă soluțiile complete de tipărire Toshiba:

01.

SOLUȚII PENTRU BIROU.

Multifuncționale laser alb-negru și color dedicate birourilor dvs. precum și producției „in house” ce oferă o varietate de soluții de procesare a documentelor asigurând în același timp securitatea datelor, optimizarea costurilor și a fluxului documentelor intern.

02.

SOLUȚII PENTRU RETAIL.

Case de marcat și sisteme POS

03.

SOLUȚII AUTO ID (SISTEME AUTOMATE DE IDENTIFICARE).

Imprimante pentru etichete/Imprimante pentru Coduri de Bare utilizate în marcarea prețurilor în retail, etichetare în fluxul logistic, transporturi, instituții medicale și alte servicii.

TOSHIBA

CINE E TOSHIBA?

De peste 135 ani, pionieri în inovație, Toshiba Corporation își aduce în continuare contribuția ca lider în dezvoltare și cercetare, tehnologia Toshiba regăsindu-se în numeroase industrii ca producția de energie, trenuri de mare viteză, lifturi, echipamente electronice, de echipamente de birou sau medicale, etc.

Printre cele mai cunoscute inovații Toshiba putem enumera: primul laptop, primul copiator full color din lume, primele mașini de spălat electrice și primele aspiratoare din Japonia, primul video telefon color.

Știați că: cel mai rapid lift din lume din TAIPEI este produs Toshiba? LED-urile Toshiba luminează din 2011 curtea Palatului Louvru? Toshiba este al patrulea mare producător mondial de semiconductoare?

TOSHIBA

In industria soluțiilor de tipărire Toshiba dezvoltă și produce echipamente de peste 40 ani.

Toshiba a încercat întotdeauna să protejeze oamenii și sănătatea acestora, precum și resursele naturale. Astfel, compania a dezvoltat schema Toshiba Carbon Zero, respectând deviza „In armonie cu natura”.

Prin programul Cabon Zero se anulează amprenta de carbon a multifuncționalelor Toshiba utilizate în întreaga lume. În amprenta de carbon sunt incluse emisiile de CO2 de la producerea echipamentului, logistică, consum de energie, servicii, consumabile, etc.

Utilizatorii pot anula amprenta de carbon a echipamentului pentru primele 250.000 sau chiar 1.000.000 de pagini printate achiziționând un simplu voucher de la Docentris.