Toshiba Eco
Toshiba Eco

Toshiba Eco

Tipărește, șterge, tipărește din nou ... și din nou ...și din nou

Toshiba Eco

Toshiba inventează din nou

Tehnologie unică

Cea mai recentă gamă de echipamente Toshiba vine cu cea mai avansată tehnologie din industrie, care permite angajaților să lucreze împreună inteligent, eficient și productiv. Printr-o investiție masivă în cercetare și cu un scop unic de eficiență în business, Toshiba a reușit să creeze primul echipament de tipărire din lume care tipărește, șterge și tipărește din nou ... și din nou... Toshiba Eco folosește tehnologie laser de tipărire și toner în 2 variante:
  • negru tradițional
  • albastru – care se poate șterge
Vă propunem să reutilizați hârtia de fiecare dată când decideți să refaceți un document, de fiecare dată când nu mai aveți nevoie de un document, de fiecare dată când aveți o idee nouă... Majoritatea persoanelor pe care le-am intervievat aveau sentimentul că hârtia aruncată într-un birou totalizeaza 20-25% din hârtia utilizată...

Realitatea statistică arată că:

 
  • doar 11% din paginile tipărite sunt utilizate mai mult de 1 săptamână
  • 34% dintre paginile tipărite sunt utilizate doar 1 zi
  • 55% dintre paginile tipărite sunt utilizate 2 - 7 zile1

Haideți, împreună să reutilizăm hârtia! Din nou... și din nou ...

1 studiu efectuat de Toshiba TEC de-a lungul unui an
Toshiba Eco

Toshiba introduce un nou element

Majoritatea companiilor reduc cantitatea de hârtie în efortul de a face economie sau conștienți de impactul ecologic.
O parte dintre companii reciclează hârtia și o și mai mică parte folosesc hârtie reciclată. Reciclarea hârtiei este din păcate un proces costisitor care consumă foarte multe resurse: ... 10 l de apă pentru 1 coală A4. Avantajul este însă că nu se mai taie copaci.
Toshiba vă propune încă un pas: reutilizare. Avantajul acestuia este că nu costă. În plus, impactul este uriaș: dacă tipăriți 4500 pagini pe lună, prin reutilizarea hârtiei dumneavoastră salvați 43 copaci maturi în 5 ani1.
În rezumat, vă punem la dispoziție mai recentă gamă de echipamente Toshiba, cu cea mai avansată tehnologie din industrie, care permite angajaților să lucreze împreună inteligent, eficient și productiv.

Tehnologia eco vă permite să economisiți resurse și să salvați un estimat de 43 de copaci pentru fiecare echipament ecologic utilizat în următorii 5 ani.

Oferta economică vă permite să folosiți echipamentele pe o perioada lungă de timp fără sa fie necesară o investiție.