Thycotic

Thycotic

Thycotic este principalul furnizor de soluții PAM cloud-ready (Privileged Access Management). Instrumentele de securitate Thycotic le permit companiilor să limiteze riscul de cont privilegiat, să implementeze politici de privilegii minime, să controleze aplicațiile și să demonstreze conformitatea. Thycotic face posibil managementul privilegiilor la nivel enterprise, accesibil pentru toată lumea prin eliminarea instrumentelor de securitate prea complexe, prioritizând productivitatea, flexibilitatea și controlul.

Cu sediul în Washington DC, Thycotic operează în întreaga lume

Thycotic

De ce solutia Thycotic?

+10k clienți în lume

95% rata de satisfacție a clienților

97% clienți fideli

Thycotic se adaptează în funcție de nevoile clienților prin tipurile de pachete pe care le oferă: on premise, abonament, cloud și MSP.

Docentris pune la dispoziția partenerilor soluțiile PAM de nivel enterprise, oferind acestora productivitatea, flexibilitatea și controlul de care aceștia au nevoie. Thycotic a dezvoltat un model puternic focusat pe clienți cu servicii de suport tehnic, interfețe ușor de utilizat, cu o configurare și instalare ușoară. 

În 2021, Gartner’s Magic Quadrant a poziționat Thycotic ca Lider în categoria PAM, primind laude pentru creșterea accelerată a companiei și pentru inovația tehnologică.

Gama de solutii

1. Secret Server

Soluția Secret Server vă permite:

    • Stabilirea unui Secure Vault – stocați datele de autentificare privilegiate într-un seif centralizat criptat;
    • Identificarea privilegiilor – identificați toate serviciile, aplicațiile, administratorul și conturile root pentru a obține o vizualizare completă a accesului privilegiat;
    • Gestionarea parolelor și complexitatea parolei;
    • Delegarea accesului – configurați RBAC, flux de lucru pentru cereri de acces și aprobări pentru terți;
    • Rularea de sesiuni de control – lansarea sesiunilor, monitorizarea și înregistrarea lor.
Secret Server