Palo Alto Networks

Palo Alto Networks

Palo Alto Networks este o companie multinațională care oferă unele din cele mai bune soluții de securitate cibernetică. Platformele dezvoltate de Palo Alto Networks dețin sisteme avansate de firewall cât și soluții cloud-based, conducând la performanțe maxime într-un mediu IT în continuă schimbare.

Palo Alto_make it real

De ce solutia Palo Alto?

Peste 80.000 de clienți.

Venituri de peste 3 miliarde de $ în 2020.

Peste 10K de angajați în peste 150 de țări.

Palo Alto Networks este un furnizor permanent de inovații care asigură transformarea digitală în condiții de securitate, acum când ritmul schimbărilor se accelerează pe plan global.

Gama de soluții Palo Alto Networks conține: Strata, soluții de tip “next generation firewall” (NGFW), Prisma, soluții complete de securitate informatică în mediile “cloud” publice, private și hibride și Cortex, ce grupează soluțiile de protecție “end point”, precum și soluțiile de tip SOAR (Security Orchestration, Automation and Response).

Gama de solutii Palo Alto Networks

1. Strata

Strata, soluții de tip “next generation firewall” (NGFW) utilizate pentru protecția la nivel de rețea, care folosesc tehnologii “machine learning” pentru asistența inteligentă, proactivă, în blocarea amenințărilor de securitate informatică, securizarea dispozitivelor IoT și asigurarea suportului pentru definirea politicilor de securitate IT.

Strata
Prisma

2. Prisma

Prisma, soluții complete de securitate informatică în mediile “cloud” publice, private și hibride.

3. Cortex

Cortex, ce grupează soluțiile de protecție “end point” (stații de lucru, servere, dispozitive mobile) precum și soluțiile de tip SOAR (Security Orchestration, Automation and Response), ideale pentru centrele de operații de securitate informatică (Security Operations Center – SOC) ale organizațiilor complexe.

Cortex