NetApp

NetApp

NetApp este liderul mondial în domeniul stocării și gestionării datelor. Datorită investițiilor continue în dezvoltarea soluțiilor sale, a reușit să mențină o poziție de lider pe termen lung în implementarea abordărilor inovatoare, încă din 1992.

Rezultatul este o arhitectură de stocare puternică și fiabilă, cu scalabilitate ridicată și integrare în aplicații. NetApp este pionierul construirii unui concept de stocare unificat, care combină eficient SAN și NAS cu date cu capacitatea de a se conecta nativ la un nor public, prin intermediul versiunii software a ONTAP Select sau ONTAP Cloud.

n-hp-toggle-tabs-education_tcm19-58092

De ce NetApp?

Sistemul de date ONTAP este cel mai popular OS de stocare din lume.

NetApp este utilizat de 96% dintre companiile din Fortune 100

Parteneriate – Multe aplicații pot funcționa mai eficient în infrastructura NetApp. NetApp este cunoscut pentru integrarea sa profundă în soluții importante de parteneriat cu companii precum Cisco, Microsoft, Oracle, SAP, VMware, Citrix, OpenStack și altele.

Integrari – Sub sigla NetApp puteți găsi: LSI Engenio ca NetApp E-Series, Akori ca NetApp OnCommand Balance, RiverBed SteelStore ca NetApp AltaVault, ByCast ca NetApp StorageGrid. Cea mai importantă achiziție, este platforma allflash a noii generații SolidFire.

Instrumente de gestionare – În plus față de spațiul de stocare, NetApp oferă un instrument analitic și de gestionare, OnCommand Insight, pentru analizarea, optimizarea, planificarea și gestionarea mediilor eterogene de centre de date, de la hypervisor la spațiul de stocare.

Pachete OEM – NetApp include, de asemenea, pachete OEM cu lideri de piata precum CommVault Simpana ca NetApp IntelliSnap cu stocare FAS, servere Cisco UCS si Nexus si switch-uri intr-o platforma convergenta FlexPod Datacenter, unități Brocade si Gemalto pentru stocare criptata.