KYOCERA
KYOCERA

MAXIMIZAREA PRODUCTIVITĂȚII

Din

2002.

reprezentanță certificată.

Peste

300.

de clienți Kyocera.

Peste

7000.

de imprimante și multifuncționale .

KYOCERA

De ce Kyocera?

Alegeți Kyocera și veți alege tehnologia unică în lumea printului – ECOSYS.

ECOSYS nu înseamnă doar tehnologie, ci pleacă de la principii și concepte bine definite. Cele trei concepte care stau la baza ECOSYS sunt:

  • ECOnomie
  • ECOlogie
  • SIStem de tiparire

ECOnomie se traduce prin determinarea Kyocera de a asigura produse fiabile la un preț competitiv, dar și cu un TCO (totalitatea costurilor de proprietate și exploatare) cât mai redus.

Costuri reduse de exploatare

Costurile de exploatare în cazul echipamentelor de tipărire sunt, în general, substanțiale, fiind compuse din diverse tipuri de cheltuieli directe și indirecte: întreținere, mentenanță, exploatare, costuri asociate consumabilelor, cheltuieli de service, costuri de timp asociate acestora.

In multe situații, pentru un echipament de tipărire, care este utilizat pe o durată medie de 2-6 ani, costurile de exploatare pot depăși cu mult valoarea achiziției. În plus, echipamentele utilizate în companii mari, unde volumul materialelor tipărite este considerabil, costurile pe care le presupun intervențiile autorizate pentru reparații sau inlocuiri de componente pot ajunge să fie atât de ridicate încât clienții să prefere mai degrabă să înlocuiască ehipamentul cu totul, decât să își asume cheltuielile de întreținere.

Kyocera, prin tehnologia ECOSYS, a reușit să reducă semnificativ aceste costuri, reducând dramatic numărul de intervenții necesare prin componente create din materiale durabile și calitate net superioară.

Ecologia în abordarea Kyocera se traduce prin utilizarea mai eficientă a energiei și, indirect, prin reducerea poluării și a risipei de resurse.

Componente cu durată lungă de viață

Datorită experienței anterioare în domeniul produselor din material ceramic, Kyocera a reușit să transforme întreaga perspectivă asupra durabilității componentelor: cilindrul realizat dintr-un material siliconat amorf, cu o rezistență surclasată doar de cea a diamantului, a devenit o tehnologie patentată și apreciată în întreaga piață de echipamente de tipărire. Cu componente din material extra-durabil, echipamentele de tipărire Kyocera nu mai solicită nici intervenții de întreținere, dar au și capacitatea de a procesa un volum mai mare de operații de printare.

Tot pentru a eficientiza procesele de tipărire, Kyocera a inovat fundamental înca din etapa în care imprimantele convenționale foloseau o unitate de imagine care includea cilindru, developer și toner într-o singură unitate: când una din componente se defecta sau ajungea la finalul ciclului de viață, întreaga unitate era inlocuită. Kyocera a fost primul producător de imprimnate laser care a separat componentele, așa încât cilindrul nu mai trebuia înlocuit în momentul în care se termina tonerul, realizând o mai corectă distincție între consumabile și componente. Deoarece componentele sunt create din material extrem de durabil, la echipamentele Kyocera tonerul este singurul consumabil.

Imprimantele și multifuncționalele Kyocera au fost gândite să funcționeze într-un SIStem.

Modular și eficient

Un sistem flexibil, modular care să permită tehnologiei ajustarea rapidă și facilă la necesitățile permanent în schimbare ale unei companii. Cele mai multe echipamente Kyocera sunt gândite ca ‘bază’ și ‘opțiuni’, așa încât o unitate să poată fi ajustată și extinsă în funcție de necesități. Este de așteptat ca, odată cu progresul tehnologic și infrastructurile IT să se schimbe, să avanseze: ca atare imprimantele și multifuncționalele Kyocera sunt create pentru a putea opera în orice tip de rețea standard, așa încât să asigure interoperabilitatea necesară unei funcționări optime a întregului sistem în ansamblu. Aplicațiile de business dezvoltate de Kyocera au rolul de a furniza utilizatorilor toate facilitățile pentru a obține eficiență maximă (timp/resurse/cost).

Certificări și premii

Imprimantele ECOSYS furnizate de KYOCERA Document Solutions au primit recunoaștere internațională pentru tehnologia inovativă și grija pentru mediu. Toate echipamentele Kyocera sunt certificate “Energy Star” și majoritatea sunt testate și certificate “Der Blaue Engel”. Echipamentele de tipărire Kyocera evaluate de către specialiștii BLI Buyers Lab au primit calificative superioare și au câștigat numeroase premii BLI, recunoscute în industrie.

CE VĂ OFERIM?

In gama de produse Kyocera găsiți cu siguranță un echipament care să corespundă nevoilor dvs, de la imprimante alb-negru sau color pentru formate A4 sau A3, cu viteze de tipărire de până la 80 de pagini pe minut.

Conceptul unic dezvoltat de Kyocera, ECOSYS, conferă o durată de viață mare consumabilelor și împreună cu tehnologia unică Kyocera de realizare a cilindrului din siliciu amorf se asigură un cost scăzut de exploatare, singurul consumabil ce trebuie înlocuit, în mod uzual, fiind tonerul.

Iar garantarea cilindrului pe o perioadă de timp de 3 ani sau în limita duratei de viață de până la 600.000 de pagini reprezintă expresia calității înalte și a fiabilității Kyocera.

KYOCERA
KYOCERA

CINE E KYOCERA?

Kyocera, cu o tradiție de 50 de ani, este una din cele mai mari companii producătoare de ceramică fină, panouri solare, componente electronice, telefoane mobile și echipamente de birou.

Kyocera s-a poziționat pe piața cu echipamente performante și fiabile care se diferențiază de competiție prin cel mai mic cost de utilizare din clasa sa, implicit printr-un TCO mic.

Kyocera se distinge prin tehnologia unică Ecosys, introdusă în 1992. ECOSYS înseamnă ECOnomie, ECOlogie și Sistem (soluții personalizate nevoilor clientului).

Datorită cilindrului de siliciu amorf și altor componente cu durată de viață extrem de extinsă, echipamentele Kyocera oferă cel mai scăzut cost de utilizare având ca singur consumabil toner-ul.

In urma experiențelor pozitive, utilizatorii Kyocera rămân loiali și sunt convinși de fiabilitatea și productivitatea imprimantelor / multifuncționalelor.