F5

F5

Cu o experiență de peste 25 de ani, F5 este un lider de piață pentru Cloud, Security sau Automation

 F5 are sediul central în Seattle, Washington, cu birouri de dezvoltare, producție și administrative distribuite la nivel mondial.

Prin adăugarea de inteligență și administrare în rețea aplicațiilor, F5 optimizează aplicațiile și le permite să lucreze mai repede, cu un consum redus de resurse. Arhitectura extensibilă F5 optimizează și protejează aplicația, dar și rețeaua, oferind fiabilitate – toate acestea pe o platformă universală.

Peste 10,000 de companii și furnizori de servicii din lumea întreagă au încredere în F5 să le mențină aplicațiile în rulare.

F5
F5-App-Factory-Infographic-Thumbnail-923x404

De ce solutia F5?

Loc 48 în Fortune 50

Peste 6000 de angajați

76 de sucursale în 43 de țări

F5 oferă puncte strategice de control în infrastructura IT, permițând organizațiilor să escaladeze, să se adapteze și să se alinieze cererilor și, implicit, să-și dezvolte businessul  având o bază solidă de expertiză în IT.

Gama de solutii F5

1. App Security

Vă permite să aflați care sunt vulnerabilitățile aplicațiilor dumneavoastră și dacă pot fi atacate, astfel încât să puteți folosi soluțiile potrivite pentru minimizarea riscului.

2. Cloud

Puteți utiliza soluțiile F5 pentru a securiza și optimiza aplicațiile pe care le migrați în cloud sau care care rulează deja în cloud precum și cele pe care le dezvoltați pentru viitor.

3. Automation & Orchestration

Puteți utiliza componentele lanțului de instrumente de automatizare pentru a furniza, configura și gestiona în mod eficient serviciile care folosesc aplicațiile dvs.