ExaGrid

ExaGrid

ExaGrid Systems, Inc. este o companie de hardware de backup, care a fost fondată în 2002 și are sediul central în Westborough, Massachusetts, cu mai multe birouri satelit în Statele Unite, Europa și Asia.

ExaGrid oferă echipamente de stocare pe bază de disc și software de backup. Compania oferă servicii de recuperare în caz de dezastru, duplicare la nivel de bloc, compresie și deduplicare a datelor la nivel de octeți.

Siguranța datelor în arhitectura utilizată de ExaGrid este un etalon în industrie.

ExaGrid_Produse

De ce solutia ExaGrid?

100% axat pe stocare de backup pe niveluri

Peste 10k de sisteme instalate în lume

Peste 360 de povești de succes ale clienților

ExaGrid este lider în soluții rentabile de backup bazate pe disc. Un sistem extrem de scalabil, care funcționează cu aplicațiile de backup existente, sistemul ExaGrid este ideal pentru companiile care caută să elimine rapid backup-ul pe casete, reducând în același timp durata ferestrelor de backup.

Eficiența extremă a compresiei datelor face ca spațiile de stocare pentru backup să fie rezonabile.

Gama de solutii

1. Gama de produse

ExaGrid este extrem de flexibil, deoarece un sistem de redimensionare unic poate scala până la 32 de aparate și puteți mixa oricare dintre modelele ExaGrid, permițându-vă să adaptați extinderea la cerințele dvs. de buget și de backup. Clienții existenți nu trebuie să se îngrijoreze: toate modelele mai vechi din gama anterioară sunt acceptate, astfel încât să își poată păstra investiția.

Cea mai recentă familie ExaGrid cuprinde șapte modele cu modelul EX84, oferind un potențial de stocare cu adevărat uluitor. Acest dispozitiv 4U montat pe rack prezintă o capacitate de rezervă utilizabilă de până la 168 TB și când scalezi la 32 de aparate, crește acest nivel la 5,37PB devenind lider în industrie. Sistemul poate prelua o copie de rezervă completă de 2,7PB în zona de aterizare și poate păstra reținerea pe termen lung într-o formă deduplicată.

2. Scalabilitate

Arhitectura scalabila ExaGrid permite companiilor să-și extindă sistemul pe măsură ce cerințele de backup cresc.

ExaGrid utilizează o configurație foarte scalabilă, astfel încât atunci când sistemul trebuie să se extindă aparatele sunt adaugate la sistemul existent, aducând cu ele nu numai un disc suplimentar, ci și putere de procesare, memorie și lățime de bandă. Acest timp de configurare permite sistemului să își mențină performanța pe măsură ce cantitatea de date crește. In plus, pe măsură ce se adaugă noi dispozitive ExaGrid, sistemul încarcă în mod automat slot-urile de capacitate disponibile, menținând un spațiu virtual de stocare în sistem.

3. Deduplicare

Deduplicarea la nivel de zonă reduce spațiul necesar de stocare pe disc de la 10:1 la 50:1, făcând astfel numai stocarea octeților unici din backup-uri în loc de stocarea datelor redundante.

Deduplicarea adaptivă realizează deduplicarea și replicarea în paralel cu procesele de backup oferind în același timp resurse din cadrul sistemului pentru backup-urile realizate de către fereastra de backup. Deduplicarea adaptivă oferă cele mai rapide backup-uri, iar pe măsură ce datele cresc numai ExaGrid evită extinderea ferestrelor de backup adăugând dispozitive complete în sistemul scalabil. Landing zone-ul unic a ExaGrid-ului păstrează o copie completă a celui mai recent backup pe disc, oferind cele mai rapide restaurări și recuperare instantanee a mașinii virtuale. Pe măsura ce datele cresc ExaGrid economisește până la 50% din costurile totale ale sistemului comparativ cu alte soluții competitive.

r.

4. Recuperare în caz de ransomware

Abordarea ExaGrid cu privire la ransomware permite organizațiilor să stabilească o perioadă de blocare a timpului care guvernează procesarea oricăror cereri de ștergere din Retention Zone, deoarece nivelul respectiv nu este orientat către rețea și nu este accesibil către hackeri. Combinația dintre un nivel care nu se confruntă cu rețeaua, o ștergere întârziată pentru o perioadă de timp și obiecte care nu se schimbă niciodată sunt elementele soluției ExaGrid Retention Time-Lock.

Datele din Landing Zone vor fi ștearse sau criptate, cu toate acestea, datele din Retention Zone nu sunt șterse la o cerere externă pentru perioada de timp configurată. Când este identificat un atac ransomware, pur și simplu puneți sistemul ExaGrid într-un nou mod de recuperare și apoi restaurați toate datele de backup în Landing Zone.

 

Recuperare Ransomware – 5 pași simpli

  1. Accesați modul de recuperare

Exagrid Retention Time-Lock este oprit cu toate ștergerile suspendate pe termen nelimitat până la finalizarea operației de recuperare a datelor

  1. Administratorul copiei de rezervă poate efectua recuperarea utilizând ExaGrid GUIDE, dar este de preferat să contactați Customer Support
  2. Stabiliți ora evenimentului, astfel încât să puteți planifica restaurarea
  3. Determinați ce copie de rezervă pe ExaGrid a finalizat deduplicarea înainte de eveniment.
  4. Efectuați restaurarea din acea copie de rezervă utilizând aplicația de copiere de rezervă