Docentris este alături de compania dvs! Serviciile noastre pentru siguranța voastră!

Ne-ar fi plăcut tuturor să avem 12 luni pentru a ne pregăti pentru lucrul de acasă. Din păcate, această criză ne-a surprins pe toți, iar acum toate informațiile confidențiale, tot know-how-ul valoros al firmei noastre se află acasă, la angajați, într-un mediu absolut nesecurizat.

Laptop-urile nu se mai află la adăpostul firewall-urilor companiei: se conectează folosind rețele de internet publice sau de acasă. Informația este vulnerabilă. Cum vă asigurați că informațiile legate de clienții dvs. nu sunt dezvăluite neintenționat, sau că informațiile interne valoroase nu sunt copiate pe USB, transferate pe e-mail, sau “urcate” în cloud în medii gen Dropbox sau Google Cloud? Docentris împreună cu Forcepoint sunt alături de compania dvs și facilitează lucrul de acasă oferindu-vă soluții de securitate pentru toți angajații. Prin instalarea unor agenti locali vă oferim întreaga putere de protecție la nivelul și standardele organizațiilor guvernamentale americane, maximizand eficienta, productivitatea și siguranta utilizatorilor.

Echipa Docentris vă ajută să configurați politicile de securitate si vă oferă sfaturi concrete astfel încât să lucrați în siguranță.

Oferta noastra speciala este de 10 €/ luna/PC pentru Web Protection + Data Lost Prevention.

Doar Click pe Sunt interesat și echipa Docentris vă contactează!

Docentris este alături de compania dvs! Serviciile noastre pentru siguranța voastră!

SOLUTII DE SECURITATE
SOLUTII DE TIPARERE DE ACASA
MANAGEMENTUL ECHIPEI DE LA DISTANTA