CAS CRM

Cel mai mobil CRM. Fascinant de simplu

Cu CAS genesisWorld, soluţia standard CRM dovedită, obţineţi procese centrale ale companiei şi dispuneţi de informaţii despre clienţi la o apăsare de buton.

  • Management profesionist al vânzărilor
  • Părerea clienților: simplu, flexibil, scalabil
  • Peste 300.000 de utilizatori în 40 de țări
  • Disponibil pe dispositive mobile (telefoane, tablete, laptopuri)
  • Solutii specifice domeniului vostru de activitate
CAS CRM

Avantaje utilizare CAS genesisWorld

01.

Funcții de bază detaliate.

CAS genesisWorld oferă funcții cuprinzătoare pentru managementul clienților dvs. și sprijină procesele din toate departamentele companiei dvs.

02.

Flexibil și adaptabil.

CAS genesisWorld crește odată cu cerințele companiei dvs. Conceput ca soluție centrală flexibilă, procesele dvs. sunt sprijinite în mod optim: de la interfață până la structura bazei de date, toate modificaările se desfășoară rapid.

03.

Sistem sigur pentru accesare.

Fiecare utilizator are acces numai la datele necesare și stabilite din timp. Acest lucru este asigurat prin intermediul acordării unor drepturi până la nivelul câmpului, drepturi ce sunt gestionate prin intemediul grupurilor și a rolurilor .

04.

Date mobile.

Indiferent dacă vă aflați la sediu, acasa sau pe terminalul mobil, datele CRM sunt accesibile de oriunde, utilizatorii lucrând permanent cu informațiile actuale.

05.

Interacțiuni cu alte soluții software.

Conceput ca un centru de control pentru managementul clienților, CAS genesisWorld construiește punți între software-uri izolate și aduce într-un singur loc toate datele CRM. Soluția CRM oferă numeroase interfețe către sisteme terțe.

06.

Tehnologie inovativă.

Datorită structurii modulare și a arhitecturii Client-Server, CAS genesisWorld crește odată cu firma dvs. Calitatea soluției CRM este permanent controlată: din prima fază de planificare a produsului către faza de dezvoltare, până la utilizarea anticipată înaintea lansării produsului.

07.

Soluție CRM cu distincții multiple.

Numeroase distincții sunt o dovadă a angajamentului nostru consecvent în dezvoltarea continuă a produselor noastre. Ne bucurăm în special de distincțiile clienților noștri cu CRM Best Practice Award.

08.

Producător consacrat.

Încă din 1986 compania producătoare se dedică obiectivului de a spori succesul companiilor cu soluții pentru managementul clienților. Ca specialist CRM și lider pe piața germană în sectorul companiilor mici și mijlocii, compania CAS are o experiență îndelungată, pe care o utilizează constant în avantajul dvs.

09.

Focalizare clară: companiile mici și mijlocii.

Ne concentrăm asupra unei grupe țintă: companiile mici si mijlocii. Deoarece si noi facem parte la rândul nostru din categoria companiilor mici si mijlocii, cunoastem cerintele acestui sector din experienta proprie.

10.

Rețea de parteneri certificată.

Peste 140 parteneri în Germania și 55 parteneri internaționali din 24 țări garantează o implementare competentă și profesională a CRM conform cerințelor dvs.

CAS CRM
CAS CRM
CAS CRM
CAS CRM